Opinie Naszych klientów są Naszą najlepszą wizytówką:

Doskonała
Na podstawie 129 opinii
Basia BAJA S.
Basia BAJA S.
2024-06-29
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
5* to zdecydowanie za mało na opinię dla tego miejsca i osób, które tam pracują :) Dałabym zdecydowanie 100* ponieważ miejsce (wygląd, jedzenie, klimat) i obsługa (zawsze pomocna, wspierająca, z prezencją i w ogóle na najwyższym poziomie) dały nam najlepsze wesele, jakie tylko mogliśmy sobie z mężem wymarzyć!!! Wszystko było na milion % NAJLEPSZE!!! :) DZIĘKUJEMY!!! ♡
Damian Trela
Damian Trela
2024-06-17
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Bardzo polecamy, właściciel bardzo konkretny i pomocny , obsługa profesjonalne jedzenie wystrojenie sali oraz wszystko co związane z weselem zorganizowane na 6 z + ! Pozdrawiamy Damian z Iwona
Patryk K
Patryk K
2024-05-17
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Fantastyczna obsługa i piękny wystrój. Polecam na rodzinne imprezki!
Justyna Kocór
Justyna Kocór
2024-05-13
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Piękna sala , pyszne jedzenie i super obsługa 😊 miejsce idealne na wymarzone wesele 😍 Polecamy z całego serduszka ♥️
Aleksandra D
Aleksandra D
2024-05-06
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Organizowaliśmy nasze wesele na sali Styl, bardzo cieszymy się z tego wyboru! Właściciel sali z profesjonalnym podejściem oraz bardzo sympatyczny. Sala jest bardzo przestronna. Nasi goście byli tak samo zadowoleni jak my. Jedzenie było smaczne, rosołek pyszny. Warto dodać, że mieliśmy lekcje pierwszego tańca z managerem sali Michałem, który jest dobrym nauczycielem - wyszło rewelacyjnie. Bardzo polecamy!!!
Natalia Szwechłowicz
Natalia Szwechłowicz
2024-04-29
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług Sali Styl, organizując Roczek i Chrzest naszej Córeczki. Wszystko było perfekcyjnie przygotowane. Kontakt z właścicielem oraz managerem bez zarzutu. Wiele cierpliwosci i profesjonalne doradztwo. Jedzenie było PRZEPYSZNE! Kazdy z naszych gości chwalił. Wszystko nam smakowalo. Przyjemna i dbajaca o wszystko obsługa. Polecam Sale Styl każdemu, na każde przyjęcie 😍❤️❤️
Konrad Matusik
Konrad Matusik
2024-03-23
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Polecam z całego serca! Organizacja wesela pierwsza klasa ;D
Doskonała
Na podstawie 41 opinii
Konrad Matusik
Konrad Matusik
2024-03-23
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Polecam cieplutko, jestem turbo zadowolony z organizacji wesela😎
Weronika Radzik
Weronika Radzik
2023-09-07
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Polecam serdecznie! Świetna, przestronna sala, przemiła i niezwykle pomocna obsługa, pyszne jedzenie i atmosfera na 5+, która panuje w tym miejscu to tylko kilka zalet. Dziękujemy za organizację naszego wesela, a także za naukę pierwszego tańca! ❤️
Karolina Narożnik
Karolina Narożnik
2023-08-28
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Sala przepiękna, jedzenie pyszne, to był najlepszy wybór na organizację wesela 😎 Michał i Przemek to cudowni ludzie, którzy dają z siebie 100%, by zorganizować wesele marzeń ❤️ Było super!
Kornela Ambrozik
Kornela Ambrozik
2023-08-07
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Najlepiej podjęta decyzja o wyborze sali na ślub. Obsługa na najwyższym poziomie, pyszne jedzenie. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Polecam!😊😊
Karolina Kita
Karolina Kita
2023-08-02
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Dziękujemy za niezapomnianą imprezę oraz za super podejście 🥰 Współpraca z Wami to czysta przyjemność👌🏼 Jedzenie było bardzo dobre i pod dostatkiem✨ Najlepsza sala na organizacje jakiejkolwiek imprezy okolicznościowej to właśnie Sala Styl w Żarach. Jesteśmy zadowoleni rownież z lekcji tańca, dzięki którym nasz pierwszy taniec wyszedł świetnie. Wszystkie rady otrzymane były bardzo przydatne i super pomogły. Polecamy i dziękujemy bardzo serdecznie ❤️ Karolina i Piotr
Alicja Drąg-Śliwkiewicz
Alicja Drąg-Śliwkiewicz
2022-08-16
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Z całego serca polecamy z mężem Salę „Styl”. Współpracę z właścicielem i menagerem Sali przy organizacji naszego wesela oceniamy bardzo dobrze, świetny kontakt, bezproblemowość, przyjazna atmosfera. Chłopaki służą dobrą radą i doświadczeniem. Niewątpliwym plusem jest stosunek ceny do jakości jedzenia. Gościom i nam wszysto bardzo smakowało. Wybór menu jest bardzo duży, każdy znajdzie coś dla siebie. Sala jest gustowna, bardzo podobała się gościom i nam oczywiście. Obsługa jest bardzo dobra, bezproblemowa, kelnarzy bardzo sprawni. Wszystkie kwestie finansowe, wydawanie dekoracji, pozostałości jedzenia, napojów i alkoholu po weselu odbyło się bardzo uczciwie, nic nie ginie. Kolejną zaletą jest niepobieranie dodatkowych opłat np. korkowego. W cenie są dodatki dekoracyjne, balony, wiejski stół. Polecamy także, lekcje 1 tańca, które niewątpliwie pomogły nam uświetnić nasze wesele wymyśloną przez chłopaków choreografią. Zaletą jest również to, że można przećwiczyć taniec od razu na sali, co pomaga się oswoić i nie stresować dodatkowo pierwszym tańcem w dzień ślubu i wesela. Jeszcze raz serdecznie polecamy :)
Weronika Proska
Weronika Proska
2022-07-21
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Sala piękna, jedzenie bardzo dobre, obsługa na medal. Właściciel i menadżer - czysta przyjemność współpracować z takimi ludźmi. Doradza, pomogą, podpowiedzą. Polecam każdemu !!!
Paulina Feret
Paulina Feret
2022-07-20
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Dziękujemy❤️Jedzenia było dużo i bardzo dobre. Cała ekipa wspaniała, wszystko można z nimi załatwić. Cudowne miejsce, wspaniała atmosfera.😊😊 Wszystko na TAK, jak wesele to tylko Sala Styl.
Sebastian Wnęk
Sebastian Wnęk
2022-07-17
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
Nie polecam ze względu na oszukanie w porcji jedzenia np. stolik 9 osób dostał do obiadu 4 schabowe, dwa mini dewolaje i 5 plastrów karkówki grubości 0,5cm. Rosół z kostki rosołowej i do tego łyżka makaronu. Poniżej zdjęcia mięsa zabranego z sali do domu.
Arleta Kostura
Arleta Kostura
2022-06-20
polecaTrustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Facebook.
W imieniu swoim i męża chciałabym bardzo serdecznie podziękować za świetne weselicho, jedzenie POEZJA! wszystko pyszne i świeże. Wspaniali właściciele, pomocni, uczynni. Polecam każdemu lokal! sala przepiękna, jak impreza to tylko TUTAJ! Bardzo , bardzo Dziękujemy! Arleta Piotr

Bardzo dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne, przepyszne jedzenie, miłą atmosferę i obsługę. Pan Przemek przemiły i sympatyczny człowiek… goście również byli bardzo zadowoleni. Polecamy!!!

Pani Magdalena

Dziękujmy Wam za wspaniałe przyjęcie weselne � super atmosfere, swietną obsługę i pyszne jedzenie! �
Ludzie godni polecenia, krórzy potrafią sluchać ludzi i szczerze doradzić.
Przemku, Michale i wszystkie kobitki dziekujemy jeszcze raz za wszystko w tym wyjątkowym dla nas dniu. �
I co……. do zobaczenia za rok o tej samej porze?

Pani Izabela

Doskonała sala do organizacji wesela. Przede wszystkim na uznanie zasługuje otwartość właściciela na potrzeby klientów. Bardzo dobre jedzenie i taka też obsługa. Serdecznie dziękujemy i szczerze polecamy! 🙂

Pani Martyna

Polecam Klub Styl na imprezy okolicznościowe i nie tylko. Pan Przemek Końcowik jest świetnym organizatorem. Dziękuję jeszcze raz. Polecam gorąco.

Pani Magdalena

 Polecam z całego serca, bardzo, miła atmosfera, pyszne jedzenie i wszystko było super. Zrobiłam 18 syna wyszło doskonale

Pani Beata

Goraco polecam Sala Styl . Pełen profesjonalizm pod kązdym wzgledem; jedzenia, pięknego wystroju, przemiłej obsługi oraz mega sympatycznej atmosfery.

Pani Monika

Jako gość organizowanej Komunii w Sali Styl, serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm! Przepiękny wystrój, pyszne jedzenie i rodzinna atmosfera.

Pani Katarzyna

Polecam serdecznie! Piękne dekoracje zarówno sali jak i stolików, miła i fachowa obsługa, bogaty i smaczny wybór dań, duży parkiet do tańczenia i ogólnie świetna organizacja różnych imprez 🙂

Pani Angela

Profesjonalne podejscie do klienta.Czysto, funkcjonalnie, wysoki standard wyposażenia, ogromna sala i wspaniała atmosfera.Nic dodać nic ująć … Najlepsze warunki w Żarach i okolicy.POLECAM!!!

Pan Mateusz

Pełen profesjonalizm,
super obsługa,pyszne jedzenie. POLECAM!!!!

Pani Agnieszka

Bardzo ładny wystrój sali, przemiła atmosfera, super obsługa. Jedzenie bardzo dobre. Mogę tylko polecać

Pan Patryk

 Impreza była mega udana, goście zachwyceni, wszystko na wysokim poziomie, jedzenie przepyszne. Najpiękniejsza sala na jakiej bylismy! Właściciel Przemek Końcowik nauczył nas pięknego tańca. Dzięki Wam ten dzień będzie naszym najpiękniejszym wspomnieniem. Dziękujemy raz jeszcze za wszystko!

Pani Małgorzta